Wij zijn meer dan trots op onze projecten!

Stepforward is in heel Nederland actief, op advies- en begeleidingsbasis en als risicodragende partij waarbij saneringen en/of locaties overgenomen worden. Soms zetten we zelfs een voorzichtig stapje buiten onze landsgrenzen. Wij zijn trots op ieder project en showen je hieronder dan ook met veel plezier een greep uit ons portfolio. Wil je altijd direct op de hoogte zijn van onze ontwikkelingen? Vergeet ons dan niet te volgen via social media! 

Nieuwe eigenaar terrein Nedstaal en Stepforward werken samen

Het mag een locatie van formaat worden genoemd met een oppervlakte van maar liefst 360.000 m2. Gelegen op een van de meest markante plekken in de regio Drechtsteden, direct aan rivier De Noord, was staalfabriek Nedstaal in Alblasserdam jarenlang een begrip. Onlangs werd het terrein verkocht aan investeerder Van Ettekhoven Holding. Het industriële terrein krijgt weer perspectief!

Je eigen huis in de gevangenis

Het voormalige gevangeniscomplex aan de Noordsingel krijgt een nieuwe bestemming! Waar voorheen gedetineerden hun tijd uitzaten en cipiers met de scepter zwaaiden, wordt gewerkt aan een compleet nieuw stukje Rotterdam.

Van kavel tot droomhuis

Stefan Wemmenhove en zijn gezin laten een huis bouwen in Land van Matena. Een uniek kijkje achter de schermen!

Nieuwbouw op terrein voormalige Inalfa fabriek Venray

Het is een vertrouwd gezicht, de voormalige fabriek van Inalfa Roof Systems aan de Maasheseweg in Venray. Dit beeld zal echter snel veranderen.

Met veel plezier werken wij samen met

verschillende toonaangevende bedrijven die het verschil maken waaronder:
Greensoil
HD
Bodembeheer Nederland
Heijmans
RPS