Wij zijn meer dan trots op onze projecten!

Stepforward is in heel Nederland actief, op advies- en begeleidingsbasis en als risicodragende partij waarbij saneringen en/of locaties overgenomen worden. Soms zetten we zelfs een voorzichtig stapje buiten onze landsgrenzen. Wij zijn trots op ieder project en showen je hieronder dan ook met veel plezier een greep uit ons portfolio. Wil je altijd direct op de hoogte zijn van onze ontwikkelingen? Vergeet ons dan niet te volgen via social media! 

Mijlpaal voor project Breukelen

Na een aantal jaren is de bodemsanering in Breukelen dan nu echt officieel afgerond. Een mooie mijlpaal in dit bijzondere project.

Een nieuwe toekomst voor project Baanhoekweg

Een grootschalig, maar ook wat verouderd en verontreinigd bedrijventerrein aan de Baanhoekweg in Dordrecht krijgt een nieuwe bestemming.

Zwolle gaat voor WartZ

Het podium voor generatie Zwolle, WärtZ! Een prachtig project op het voormalige bedrijventerrein bij het NS station in Zwolle. Dé bruisende plek van de toekomst, waar innovatie, toekomstgericht wonen én werken samenkomen. 

Versnellingsopgave in Breda

Aan de Ettensebaan in Breda, kwam een aantal jaar geleden een einde aan een stukje jarenlange bakkershistorie. Waar voorheen de broden van bakkerij Borgesius uit de oven kwamen, is momenteel een lege fabriekshal te vinden. De fabriek zal zeer waarschijnlijk binnenkort plaats gaan maken voor de bouw van woningen.

Gave locatie met historie in Gemert

Wat komen we met ons werk toch op bijzondere plekken! Zo mochten we bijvoorbeeld afreizen naar een leegstaande textielfabriek in Gemert.

Ontwikkeling Nieuw-Kralingen een stap dichterbij!

Fantastisch nieuws voor iedereen die zichzelf al ziet wonen op één van de mooiste locaties van Rotterdam. Het bestemmingsplan van de gebiedsontwikkeling Nieuw-Kralingen heeft groen licht gekregen van de Raad van State.

Met veel plezier werken wij samen met