Wij zijn meer dan trots op onze projecten!

Stepforward is in heel Nederland actief, op advies- en begeleidingsbasis en als risicodragende partij waarbij saneringen en/of locaties overgenomen worden. Soms zetten we zelfs een voorzichtig stapje buiten onze landsgrenzen. Wij zijn trots op ieder project en showen je hieronder dan ook met veel plezier een greep uit ons portfolio. Wil je altijd direct op de hoogte zijn van onze ontwikkelingen? Vergeet ons dan niet te volgen via social media! 

Gave locatie met historie in Gemert

Wat komen we met ons werk toch op bijzondere plekken! Zo mochten we bijvoorbeeld afreizen naar een leegstaande textielfabriek in Gemert.

Ontwikkeling Nieuw-Kralingen een stap dichterbij!

Fantastisch nieuws voor iedereen die zichzelf al ziet wonen op één van de mooiste locaties van Rotterdam. Het bestemmingsplan van de gebiedsontwikkeling Nieuw-Kralingen heeft groen licht gekregen van de Raad van State.

Bouwplannen in het Brabantse

Aan de Ettensebaan in Breda, kwam afgelopen april een einde aan een stukje jarenlange bakkershistorie. Waar in december nog de laatste broden van bakkerij Borgesius uit de oven kwamen, is momenteel een lege fabriekshal te vinden. 

Jouw thuishaven in het eerste houten gebouw van Rotterdam

Een nieuw icoon op de Lloydpier. Een thuishaven waar je op adem komt. Sterker nog, het wordt het gezondste gebouw van Nederland.

Kloos: een nieuwbouwlocatie met karakter

Als je wel eens door Alblasserdam naar de Kinderdijkse molens bent gereden, zijn de grote blauwe hallen van de voormalige Mercon-Kloos fabriek je vast niet ontgaan. De staalfabriek, waar decennialang onder andere grote staalconstructies voor bruggen gemaakt werden, staat al tijden leeg en is flink in verval gekomen. Maar daar komt nu snel verandering in! De geraamtes van de imposante hallen zullen binnenkort de blikvanger zijn tussen de 275 huur- en koopwoningen die er de komende jaren gebouwd worden. Ontwikkelaar van het bijzondere nieuwbouwproject ‘KLOOS’ is FSD, Fransje Sprunken Development.

Van chips naar Blossem

Op de plek waar voorheen de zakken Nibb-it chips van de lopende band rolden, wordt een nieuwe buurt met maar liefst 600 woningen gerealiseerd. Het voormalige terrein van de Nibb-it chipsfabriek in Breda krijgt op deze manier, na jarenlang braak te hebben gelegen, een nieuwe bestemming. 

Met veel plezier werken wij samen met

verschillende toonaangevende bedrijven die het verschil maken waaronder:
Rijksvastgoedbedrijf
Vastgoedprofs
Verhoeve Milieu en Water
BK Ingenieurs
Provincie Noord-Brabant
Tritium
Antea Group
Q Makelaars
Kolpa Makelaars
Bouhuisen
DCMR
Gemeente Hendrik Ido Ambacht
Gemeente Zwijndrecht
Gemeente Alblasserdam
Provincie Zuid Holland
Provincie Noord Holland
Rabobank
Whoonapart
Vastbouw
De Langen & Van Den Berg
Dudok Groep
ABB Bouwgroep
Van Omme & De Groot
Trebbe
VORM
RPS
Heijmans
Bodembeheer Nederland
HD
Greensoil