Wij zijn meer dan trots op onze projecten!

Stepforward is in heel Nederland actief, op advies- en begeleidingsbasis en als risicodragende partij waarbij saneringen en/of locaties overgenomen worden. Soms zetten we zelfs een voorzichtig stapje buiten onze landsgrenzen. Wij zijn trots op ieder project en showen je hieronder dan ook met veel plezier een greep uit ons portfolio. Wil je altijd direct op de hoogte zijn van onze ontwikkelingen? Vergeet ons dan niet te volgen via social media! 

Afkoop sanering in 's Gravenzande

Aan de Zanddijk in ‘s Gravenzande wordt een oude industriële locatie ontwikkeld tot een bedrijfslocatie van deze tijd. Stepforward heeft de gehele sanering afgekocht voor een vaste prijs.

Ontwikkeling van een woonwijk in Deurne

In Deurne werken wij samen met Bots Groep aan de ontwikkeling van een woonwijk. Stepforward nam de verplichtingen rondom de bodemverontreiniging over en verzorgd de communicatie naar de omwonenden. Ook de subsidie aanvragen met betrekking tot de verontreiniging worden meegenomen. Een mooie en diverse klus!

Ontwikkelpotentie in Oude-Tonge

Op de plek waar voorheen een oude gasfabriek gevestigd is geweest, heeft Stepforward in opdracht van DCMR Milieudienst Rijnmond namens de provincie een onderzoek uitgevoerd naar de ontwikkelmogelijkheden van de locatie. Ook is hierbij de marktbenadering onder de loep genomen. Deze locatie aan de Heerendijk in Oude-Tonge maakt onderdeel uit van het gebiedsprofiel Goeree-Overflakkee. De voormalige gasfabrieklocatie bestaat uit een terrein van circa 10.245 vierkante meter waarop diverse bedrijfsruimtes, kantoren en dienstwoningen zijn gevestigd.

Rooskleurige toekomst voor een oude gasfabriek

De Noordsingel gevangenis in Rotterdam is bij veel stadsbewoners wel bekend. Het feit dat hier vroeger een gasfabriek actief is geweest, zorgt veel meer verbazing. De grond is gesaneerd en hierop werd een prachtige tuin aangelegd.

Met veel plezier werken wij samen met

verschillende toonaangevende bedrijven die het verschil maken waaronder:
Verhoeve Milieu en Water
BK Ingenieurs
Provincie Noord-Brabant
Tritium
Antea Group
Q Makelaars
Kolpa Makelaars
Rijksvastgoedbedrijf
DCMR
Gemeente Hendrik Ido Ambacht
Gemeente Zwijndrecht
Gemeente Alblasserdam
Provincie Zuid Holland
Provincie Noord Holland
Vastgoedprofs
Bouhuisen
Whoonapart
Greensoil
HD
Bodembeheer Nederland
Heijmans
RPS
VORM
Trebbe
Van Omme & De Groot
ABB Bouwgroep
Dudok Groep
De Langen & Van Den Berg
Vastbouw
Provincie Noord Brabant