Wij zijn meer dan trots op onze projecten!

Stepforward is in heel Nederland actief, op advies- en begeleidingsbasis en als risicodragende partij waarbij saneringen en/of locaties overgenomen worden. Soms zetten we zelfs een voorzichtig stapje buiten onze landsgrenzen. Wij zijn trots op ieder project en showen je hieronder dan ook met veel plezier een greep uit ons portfolio. Wil je altijd direct op de hoogte zijn van onze ontwikkelingen? Vergeet ons dan niet te volgen via social media! 

Ontwikkeling van een woonwijk in Deurne

In Deurne werken wij samen met Bots Groep aan de ontwikkeling van een woonwijk. Stepforward nam de verplichtingen rondom de bodemverontreiniging over en verzorgd de communicatie naar de omwonenden. Ook de subsidie aanvragen met betrekking tot de verontreiniging worden meegenomen. Een mooie en diverse klus!

Ontwikkelpotentie in Oude-Tonge

Op de plek waar voorheen een oude gasfabriek gevestigd is geweest, heeft Stepforward in opdracht van DCMR Milieudienst Rijnmond namens de provincie een onderzoek uitgevoerd naar de ontwikkelmogelijkheden van de locatie. Ook is hierbij de marktbenadering onder de loep genomen. Deze locatie aan de Heerendijk in Oude-Tonge maakt onderdeel uit van het gebiedsprofiel Goeree-Overflakkee. De voormalige gasfabrieklocatie bestaat uit een terrein van circa 10.245 vierkante meter waarop diverse bedrijfsruimtes, kantoren en dienstwoningen zijn gevestigd.

Rooskleurige toekomst voor een oude gasfabriek

De Noordsingel gevangenis in Rotterdam is bij veel stadsbewoners wel bekend. Het feit dat hier vroeger een gasfabriek actief is geweest, zorgt veel meer verbazing. De grond is gesaneerd en hierop werd een prachtige tuin aangelegd.

Nieuwe eigenaar terrein Nedstaal en Stepforward werken samen

Het mag een locatie van formaat worden genoemd met een oppervlakte van maar liefst 360.000 m2. Gelegen op een van de meest markante plekken in de regio Drechtsteden, direct aan rivier De Noord, was staalfabriek Nedstaal in Alblasserdam jarenlang een begrip. Onlangs werd het terrein verkocht aan investeerder Van Ettekhoven Holding. Het industriële terrein krijgt weer perspectief!

Met veel plezier werken wij samen met

verschillende toonaangevende bedrijven die het verschil maken waaronder:
Greensoil
HD
Bodembeheer Nederland
Heijmans
RPS