Jouw thuishaven in het eerste houten gebouw van Rotterdam

Projectdatum
19-03-2021
SAWA Rotterdam
Terug

Jouw thuishaven in het eerste houten gebouw van Rotterdam

Een nieuw icoon op de Lloydpier. Een thuishaven waar je op adem komt. Sterker nog, het wordt het gezondste gebouw van Nederland. Wil jij uniek wonen op een plek waar het stadse leven samengaat met duurzaamheid en ongekend comfort? Dit is je kans! In SAWA komen in totaal 59 koopwoningen en 50 woningen in de middenhuur. Alle woningen in SAWA hebben uitzicht over stad of water, veel daglicht en veel buitenruimten. 

Het bijzondere aan SAWA is dat het een houten gebouw is. Bouwen in hout is de meest duurzame manier van bouwen. Hout stoot namelijk geen CO2 uit maar slaat het juist op. Daarnaast zorgt het voor een gezond en prettig binnenklimaat. En laten we eerlijk zijn, het is ook gewoon mooi. 

Goed nieuws als jij graag een woning in SAWA wilt kopen. De voorinschrijving is van start gegaan! Kijk snel op de website www.woneninsawa.nl

SAWA is een ontwikkeling van Nice developers B.V. en ERA Contour B.V. Wij zijn megatrots om betrokken te zijn bij dit gave project, waar wij met heel veel plezier advies en begeleiding bieden op het gebied van de bodem. To be continued!