Bijzonder wonen in Nieuw Kralingen

Projectdatum
10-09-2019
Categorie
Begeleiding
Nieuw Kralingen Stepforward
Terug

Bijzonder wonen in Nieuw Kralingen

Wonen aan het Kralingse Bos en de Plas, zonder te moeten kiezen tussen de bruisende binnenstad, groen of water. Hoe heerlijk klinkt dat? In deze nieuwe, chique stadswijk komen ca. 800 woningen op grote kavels, de grootste uitbreiding binnen de ring van Rotterdam sinds jaren.

Wonen op een toplocatie
Met stadswoningen, herenhuizen, urban villa’s, stoere stadsappartementen, vrijstaande woningen en vrije kavels is Nieuw Kralingen écht uniek in Rotterdam. Geïnspireerd op de kwaliteiten van de wijk met groene openbare ruimten en intieme straten. Kortom, modern wonen in de sfeer van Kralingen op een groene toplocatie.

Optimalisatie van de ondergrond
Stepforward zal in opdracht van ERA Contour B.V. en Heijmans Vastgoed de komende jaren ondersteuning bieden bij deze grootschalige ontwikkeling. In dit project zijn wij verantwoordelijk voor de optimalisatie van de ondergrond in relatie tot de beoogde ontwikkeling.

Start van de eerste verkoop van Nieuw Kralingen staat gepland voor 2020. Iets moois om naar uit te kijken! Wil je meer weten over het project? Kan dan eens op www.nieuw-kralingen.nl .