Afkoop sanering in 's Gravenzande

Projectdatum
18-04-2019
Categorie
Begeleiding
Zanddijk
Terug

Afkoop sanering in 's Gravenzande

Aan de Zanddijk in ‘s Gravenzande wordt een oude industriële locatie ontwikkeld tot een bedrijfslocatie van deze tijd. Op het terrein staan nu nog een aantal verouderde loodsen, maar de grote bedrijfshal wordt in de herontwikkeling behouden. Het gebeurt niet vaak, maar in dit geval heeft de hal nog een grote toegevoegde waarde. Door middel van slimme civieltechnische voorzieningen wordt ervoor gezorgd dat de op staal gefundeerde bedrijfshal fier overeind zal blijven staan. Op de hernieuwde bedrijfslocatie zullen verschillende bedrijven zich vestigen, in zowel koop- als huurvorm.

Onder het perceel is een verontreiniging te vinden, die zorgt dat de herontwikkeling even op zich heeft laten wachten. Stepforward heeft de gehele sanering afgekocht voor een vaste prijs. “Een heel schappelijk bedrag” aldus de opdrachtgever, die hierdoor van alle zorgen en het risico rondom de sanering af is. Daarnaast zal de waarde van de locatie na sanering flink zijn gestegen. Inmiddels is de sanering in de afrondende fase, uitgevoerd door Heijmans Bodemspecialismen. 

Stepforward staat wat betreft de afkoop van saneringen scherp in de markt. We kopen af voor een reële prijs. Doordat wij veel kennis in huis hebben op het gebied van bodem en ontwikkeling, kunnen we een effectief risico van afprijzing bij afkoop maken. Hiermee hebben we een grote voorsprong op onze concurrentie en onderstrepen we ons onderscheidend vermogen. Meer weten over de afkoop van sanering? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of lees verder op deze pagina.