Een nieuwe toekomst voor project Baanhoekweg

Projectdatum
22-05-2024
Terug

Een nieuwe toekomst voor project Baanhoekweg

Een grootschalig, maar ook wat verouderd en verontreinigd bedrijventerrein aan de Baanhoekweg in Dordrecht krijgt een nieuwe bestemming. Het terrein, wat de voormalige thuishaven van Peute Recycling betreft, ligt direct aan rivier de Merwede en is dan ook een geweldige zichtlocatie. Voor eigenaar Dudok Real Estate gaan wij binnenkort vol enthousiasme aan de slag.

Deze week tekenende we de overeenkomst voor de sloop, sanering en het bouwrijp opleveren van deze nautische locatie. Weliswaar op afstand van elkaar, maar dat mocht de pret niet drukken. Het is inmiddels een ware Stepforward traditie om niet met champagne, maar limoncello te proosten op successen en mooie momenten. Dudok Real Estate, uiteraard is er ook een flesje naar jullie onderweg!

We kijken er naar uit om samen met onze partners deze plek aan de haven weer ontwikkelbaar te maken. Ook een locatie op het oog of wil je meer weten over de aanpak van verontreinigde locaties? Neem dan gerust contact met ons op en neem alvast een kijkje op onze website. Misschien ben jij dan wel de volgende waarmee we proosten op de toekomst met onze limoncello!