Terug

Advisering aan- en verkoop

Wanneer je de beslissing hebt genomen om een verontreinigd perceel aan te kopen of juist te verkopen, zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Zijn er gebruiksbeperkingen; wat mag ik wel en mag ik niet? Vooralsnog ontbreekt bij veel adviseurs de juiste kennis om dergelijke woningen of bedrijfspanden met een verontreiniging op de juiste waarde te schatten of worden foutieve adviezen gegeven omtrent de bodemsituatie of sanering.

Een helpende hand
Vooral voor particulieren is een verontreinigd perceel een zware last en zitten in sommige situaties al jarenlang muurvast. Stepforward biedt juist deze locaties weer perspectief. Maar ook bedrijven die een locatie willen aankopen of overheden die juist een locatie willen verkopen maar de risico’s omtrent de verontreiniging niet overzien of bodemsubsidies niet ‘los’ krijgen bieden we de helpende hand.

Aan- en verkoop
Samen gaan we op zoek naar de juiste strategie om de aan- of verkoop zo vlot mogelijk te laten verlopen. Stepforward heeft verschillende samenwerkingspartners die hierbij van dienst kunnen zijn. Je bent bijvoorbeeld gebaat bij een gespecialiseerde makelaar, met de juiste kennis in huis omtrent deze bijzondere locaties. Of door het maken van de juiste juridische afspraken kunnen er gelden vrij komen die een aan- of verkoop net haalbaar kunnen maken. We proberen op alle manieren van deze negatieve situatie een positieve te maken. Heb je er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht dat met het oplossen van verontreinigd vastgoed een maatschappelijk probleem wordt opgelost? Door een vervuilde locatie een nieuwe bestemming te geven help je een buurt de omgeving weer een stukje aantrekkelijker te maken!

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op