Een droomplek in Breukelen

Projectdatum
23-07-2020
Categorie
Begeleiding
Project Breukelen
Terug

Een droomplek in Breukelen

Onlangs ging de eerste schep in de grond van ons project in Breukelen! Een locatie met een idyllische ligging aan de Vecht, wat het de ideale plek maakt om te wonen. Nieuwbouwlocatie Vechtvoorde kent een lange bedrijfsmatige historie, die helaas zijn sporen in de bodem heeft nagelaten. Ontwikkelingsmaatschappij Straatweg 66 heeft de handschoen opgepakt en een prachtig ontwerp gemaakt voor de locatie met vrijstaande woningen, statige appartementen en prachtige pakhuizen rondom een nieuw te graven watergang.

Stepforward heeft al in een vroeg stadium mogen meedenken aan de optimalisatie van het ontwerp. Hierbij lag een complexe opgave om de bodem op te schonen en alle ondergrondse voorzieningen in te passen. Vooruitlopend op het volledig woonrijp maken is alvast een deelsanering uitgevoerd om de aanwezige kabels en leidingen om te kunnen leggen. De eerste resultaten van wat straks gaat herrijzen worden zichtbaar. Een plek om bij weg te dromen!

Wil je meer zien van wat hier in de toekomst komen gaat? Check www.vechtvoorde.nl en bewonder deze bijzondere woningen aan het water.