De Posthoren Breda komt eraan!

Projectdatum
15-07-2020
Categorie
Begeleiding
Terug

De Posthoren Breda komt eraan!

Een bijzonder moment vanmorgen: Stepforward Projecten heeft een samenwerking ondertekent met Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers. Stepforward zal de begeleiding van de sloopwerkzaamheden en (asbest-)sanering op zich nemen. Vervolgens zal de locatie klaar voor ontwikkeling op worden geleverd.  

Voor bedrijven wordt het binnenkort nog een stukje aantrekkelijker om zich te vestigen in Brabant. Aan de noordoostzijde van Breda wordt gewerkt aan een bedrijventerrein met een totale oppervlakte van maar liefst 10 hectare. Het gebied voormalig agrarisch gebied is nu nog braakliggend. Maar binnen afzienbare tijd zal hier bedrijventerrein ‘De Posthoren’ ontwikkeld worden. Vanwege de goede ligging vlakbij de snelweg betreft het een uitstekende locatie voor een grote diversiteit aan bedrijven. Centraal in Brabant, mooier wordt het niet. 

Een gaaf project waar tal van bedrijven straks een nieuwe basis kunnen vinden. We kunnen niet wachten om hier aan de slag te gaan en houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen!