Jurgen ten Brink

De Randstad kennen wij inmiddels op ons duimpje, maar in het oosten van het land vinden we nog iets minder goed de weg. Hier zal echter snel verandering in komen, dankzij onze nieuwe Stepper Jurgen ten Brink. Deze ‘superboer’ komt uit de Achterhoek en zal zich voor ons gaan vastbijten in vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Met als doel de dienstverlening van Stepforward ook in het oosten van Nederland op de kaart te zetten.

Jurgen is van oorsprong een civiel techneut. Hij werkte voor een ingenieursbureau, in de prefab betonindustrie en was van daaruit een aantal jaren werkzaam bij de gemeente als projectmanager gebiedsontwikkeling. Als bestuurder voor een woningcoöperatie begeleidde hij een grote fusie. Afgelopen jaren is Jurgen voornamelijk actief geweest voor de gemeente en verschillende vastgoedontwikkelaars. Met zijn brede kennis en hiermee gepaarde helicopterview kan hij het gehele proces beheersen. Jurgen: “Ik heb alle kanten van de tafel gezien!"

Wat Jurgen aanspreekt bij Stepforward, is het ‘schouder aan schouder’ gevoel dat hij bij de eerste kennismaking al ervoer. “Er wordt breder gekeken naar de betreffende materie. Het gaat niet alleen om het saneren van de bodem, maar ook om de vervolgstappen. En hoe mooi is het doel om Nederland weer een stukje schoner te maken?!” aldus Jurgen. Hij vindt het fantastisch dat hij mag gaan pioneren voor Stepforward in het oosten van het land. Zijn Unique Selling Point? “Ik heb een seizoenskaart van de Graafschap, daar kom je overal mee binnen!” 

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op