Joost van Schijndel

Eén brok ervaring, zo kunnen we Joost wel noemen. Hij heeft maar liefst 25 jaar ervaring met projectleiding en advisering van onderzoeken en saneringen, opgedaan bij gerenommeerde adviesbureaus. Hij kan de verontreinigingssituatie goed analyseren, de risico’s én kansen bepalen en weet de geschikte aanpak vast te stellen. Procesvaardigheden, samenwerkingsgerichtheid en goede communicatie zet hij in om ieder project tot een succes te maken!

Het van a tot z omtoveren van een verontreinigd terrein, samen met de rest van het team en alle betrokkenen, vind hij het mooiste aan zijn werk. Joost vind integriteit, openheid en verbinding belangrijke waarden van waaruit hij projecten realiseert.

Joost is getrouwd en leeft zich graag uit in zijn tuin met het ontwerpen en realiseren van fraaie borders. In zijn kook- en wijnclubje is het een sport om elkaar af te troeven met het bedenken en bereiden van heerlijke gerechten en samen maken zij supergezellige wijnreisjes. Kortom, een levensgenieter pur sang!

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op