Terug
07-10-2019

Werkervaring opdoen in de wereld van vastgoed?

 

WELKE LOCATIE ZOU JIJ NIEUW LEVEN IN WILLEN BLAZEN? 
 

Zoek jij een uitdagende stage, duaalplek, bijbaan of ben je net afgestudeerd? En wil je praktijkervaring opdoen bij een bedrijf waarin je écht iets kunt betekenen? Durf jij mee te denken in de mogelijkheden van verontreinigde locaties en deze nieuw leven in te blazen? Stepforward zoekt een enthousiaste topper die een studie VASTGOED & MAKELAARDIJ of MER volgt of heeft gevolgd en een passie heeft voor het vakgebied. Bij Stepforward ben je geen klein radartje in het geheel. Integendeel zelfs! Jij wordt een volwaardig collega en helpt onze ontwikkel- en bodemprofessionals waar je kunt. Dit betekent dat geen werkdag hetzelfde is. We bedienen zowel bedrijven (waaronder veel ontwikkelaars), als overheden en particulieren. Je leert dan ook veel over deze dynamische branche.

Wie zoeken wij? 

Een representatieve student of startende professional met energie voor tien en gevoel voor vastgoed. Je hebt je mening bij je en durft deze best te delen met ons. Daarnaast heb je:

  • Affiniteit met ontwikkeling van vastgoed en/of milieu/bode

  • Commerciële vaardigheden

  • Uitstekende Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid

  • Oog voor kwaliteit en je bent klantgericht

  • Doorzettingsvermogen en het lef om verder te kijken Een flexibele instelling

  • Van nature kun je goed overzicht houden en bent ‘pietje precies’ indien nodig

  • Ben je positief ingesteld en soms een beetje kritisch
     

Wat ga je doen?  

Je ondersteunt ons bedrijfsbureau en bent een echte spin in het web. Je bent van initiatie tot oplevering medeverantwoordelijk voor verschillende projecten. Dit kunnen advies- en begeleidingstrajecten zijn, maar ook projecten die we voor eigen risico oppakken en diverse acquisitieprojecten. Je hebt contact met onze bestaande relaties en vindt het niet erg om partijen te benaderen. Je werkt mee aan de verwerving, conceptontwikkeling en realisatie van projecten. Je speurt naar informatie over interessante locaties en stopt niet voordat je het onderste van de kan weet. Je kijkt mee met ervaren ontwikkelaars en leert het gehele proces te overzien. Je kunt als geen ander vertellen wat Stepforward onderscheidend maakt en vindt het leuk om heel de wereld (nou ja, begin anders met heel Nederland) bekend te maken met ons concept.

 

Wie zijn wij?

Stepforward is gespecialiseerd in de aanpak van verontreinigde locaties. Je kan bij ons terecht voor advies, begeleiding, overname en ontwikkeling. Concreet houdt dit in dat we de ontwikkeling en bodemaanpak combineren, waardoor een optimaal resultaat wordt behaald. Hierdoor helpen we Nederland weer een stukje schoner en mooier te maken. Tegelijk leveren we op deze manier een bijdrage aan het grote tekort aan geschikte woning- en ontwikkellocaties. Met een jong en creatief team werken we dagelijks vol enthousiasme aan projecten met een bijzonder verhaal. Een team van mensen die denken in oplossingen. Die kansen zien waar een ander die laat liggen. Daarnaast hebben we vooral heel veel lol met elkaar. We organiseren regelmatig gezellige borrels en lunches. Daarnaast zijn onze bedrijfsuitjes inmiddels legendarisch.
 

Let's meet!

Spreekt deze veelzijdige (stage-)plek je aan en wil je ook bij ons geweldige team horen? Twijfel dan niet en stuur je motivatie en CV vandaag nog naar Christel van der Cammen c.vandercammen@s-foward.nl. We zien je reactie met veel plezier tegemoet!

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op