Terug
20-12-2022

Wil jij werken aan de mooiste projecten van Nederland?

Kruip jij graag in de huid van de klant en zie jij kansen waar anderen alleen maar risico's zien? Wil jij jouw bodemexpertise op een andere manier inzetten en actief meedenken over de mogelijkheden van een verontreinigde locatie? Hou je ervan om te werken in een dynamische omgeving, waarin veel ballen hoog te houden zijn, maar je klanten ook echt blij maakt door ze (eindelijk) weer perspectief te geven? Kom dan werken bij een club die net even anders is dan anderen en aan de mooiste projecten van Nederland werkt. Zoals Parq Waal Barendrecht, Harbour Park Rijswijk, Nedstaal Alblasserdam en Nieuw-Kralingen Rotterdam. We drinken graag een kop koffie met je om jou beter te leren kennen!

Als bodemspecialist houd je je bij Stepforward voornamelijk bezig met het coördineren van onze bodem- en bouwrijp projecten. Je bewaakt de kwaliteit, stelt rapporten op, geeft advies, begeleidt het proces en bent intensief betrokken bij de uitvoering van bodemonderzoeken, sloop en saneringen. Een creatieve functie waarin je snel moet kunnen schakelen en je samenwerkt met heel ons team.

Wie zijn wij?
Stepforward is een innovatieve en verbindende dienstverlener. Ons doel is om verontreinigde locaties in Nederland weer een zinvolle betekenis te geven. Van een negatieve situatie een positieve maken. Voor alle betrokkenen. Wanneer je iets verder kijkt, zie je namelijk dat verontreinigde locaties juist enorm veel potentie hebben. Je kunt bij ons terecht voor advies, begeleiding, afkoop & ontwikkeling van verontreinigde locaties. Daarnaast fungeren we als kennisbank op het gebied van bodemproblematiek en zijn we gespecialiseerd in subsidie aanvragen met betrekking tot bodemverontreiniging. Onze klanten zijn heel divers: van overheden tot multinationals, MKB'ers en particulieren. Met een groeiend en creatief team werken we dagelijks vol enthousiasme aan projecten met een bijzonder verhaal.

Wat ons zo anders en bijzonder maakt? Ons team heeft een heel diverse achtergrond, van (milieu) technisch tot vastgoed, commercie en financieel. En dat maakt dat we elke dag samen onze klanten écht kunnen bieden wat nodig is. We denken net even anders, zo maken we het verschil. We zijn jong (van geest), open en weten van aanpakken. Daarnaast zijn we stuk voor stuk heel betrokken, we hebben passie voor ons vak en vooral veel lol met elkaar.


Wie zoeken wij?
Een sociale, proactieve professional die onze klanten vooropstelt en knopen door durft te hakken als het moet. Je vindt het fijn om te denken in kansen en je stelt je daarbij van nature empathisch en pragmatisch op. Daarnaast heb je:

- HBO- of WO werk- en denkniveau op (milieu) technisch gebied
- Affiniteit met ontwikkeling van vastgoed
- Uitstekende Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid
- Oog voor kwaliteit
- Een enthousiaste en klantgerichte instelling

Twijfel je of je voldoende ervaring hebt voor deze functie, maar ben je wel enthousiast? Neem dan alsnog contact met ons op voor een kennismaking. Onze functie-eisen zijn niet in beton gegoten, we selecteren liever op potentieel!

Wat ga je doen?
Je kan niet wachten om aan de slag te gaan met nieuwe en lopende bodemprojecten, saneringen, en locaties die verder bouwrijp gemaakt moeten worden. Hierin staat voor jou het bewaken van de kwaliteit voorop. Je bent dan ook intensief betrokken bij de uitvoering van de projecten en bent van alles op de hoogte. Als bodemspecialist ben je o.a. verantwoordelijk voor het regisseren van saneringsoplossingen in samenwerking met alle stakeholders, het uitzetten van werkzaamheden bij adviesbureaus en aannemers, planning en financiën. Een mooie uitdaging! Het adviseren van klanten op het gebied van bodemonderzoek, (asbest-) sloop- en saneringsoplossingen is dagelijkse kost. Ook het aanvragen van subsidies behoort tot jouw takenpakket. Je levert adviezen, saneringsplannen, risico-inventarisaties/evaluaties en voortgangsrapportages. Daarnaast verzorg je het overleg met vergunningsverleners, technische functionarissen, klanten en andere stakeholders binnen het project.

Afhankelijk van jouw ervaring zorgen wij natuurlijk voor een passende in-house training zodat jij je binnen no time verder kan ontwikkelen.

Wij bieden jou...
Uiteraard een goed salaris, maar ook een baan die iedere dag weer anders is. Je kunt je ontwikkelen binnen een brede context van risicodragend overnames van saneringsverplichtingen,  herontwikkelingen van verontreinigde locaties tot bijvoorbeeld woningbouwprojecten en vastgoedtransacties. Hiervoor werk je samen met collega’s uit je eigen vakgebied. Maar ook collega’s op het gebied van projectontwikkeling, finance en commercie.

Wij bieden je de mogelijkheid om je uren flexibel in te delen en eventueel deels vanuit huis te werken. Een goede werk-privé balans vinden we heel belangrijk. Daarnaast zorgen wij voor coaching en begeleiding, zodat je kunt blijven groeien en ontwikkelen binnen je vak.

Tot slot bieden we je een heleboel gezellige collega’s en een hecht team. Dit kunnen we natuurlijk mooi opschrijven, maar moet je gewoon ervaren. De Stepforward sfeer is uniek. 
 

Enthousiast geworden? Reageer dan snel!
Spreekt deze veelzijdige functie je aan? Twijfel dan niet en stuur je motivatie en CV vandaag nog naar onze operationeel manager Steven van Zomeren (info@s-forward.nl) o.v.v. ‘Vacature bodemspecialist’. Voor vragen of meer informatie mag je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen op 010 269 60 64.

We zien je reactie met veel plezier tegemoet!

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op