Terug
15-10-2021

Stepforward zoekt een JUNIOR BODEMADVISEUR!

Welke plek zou jij graag nieuw leven inblazen? Bij Stepforward zit je als junior bodemadviseur niet alleen met je hoofd in de bodem, maar denk je actief mee wat de mogelijkheden zijn van een verontreinigde locatie. Je werkt mee aan de meest uitdagende projecten, groot en klein. Zo zijn wij betrokken bij Rotterdams meest toonaangevende gebiedsontwikkelingen waaronder Feijenoord City en Nieuw Kralingen. Maar ook zijn wij trots dat we mogen werken aan allerlei andere binnenstedelijke ontwikkelingen binnen en buiten de Randstad waardoor we een steentje bij kunnen dragen aan de grote uitdagingen rondom het woningtekort. In deze functie is geen dag hetzelfde. Het is hier nooit saai en de lijnen zijn kort. Wil je je kennis inzetten bij een innovatief bedrijf waar je echt een verschil kunt maken? Dan ontmoeten wij je graag!  

Als junior bodemadviseur houd je je bij Stepforward voornamelijk bezig met het ondersteunen van onze bodemspecialisten met onze bodem- en bouwrijp projecten. Zo verzamel je relevante informatie om de bodemkwaliteit in beeld te brengen, organiseer je uitvragen, ondersteun je bij het opstellen van rapporten, notities en andere adviezen, help je mee met het bewaken van de kwaliteit en bewaken van het proces en ben je intensief betrokken bij de uitvoering van bodemonderzoeken, sloop en saneringen. Een zeer diverse functie waarin jij als echte spin in het web fungeert! Afhankelijk van jouw ervaring zorgen wij natuurlijk voor een passende inhouse training zodat jij je binnen no time ontwikkelt tot een ware bodemprofessional.  

Wie zijn wij?
Stepforward is een innovatieve en verbindende dienstverlener. Ons doel is om verontreinigde locaties in Nederland weer een zinvolle betekenis te geven. Van een negatieve situatie een positieve maken. Voor alle betrokkenen. Wanneer je iets verder kijkt, zie je namelijk dat verontreinigde locaties juist enorm veel potentie hebben. Je kunt bij ons terecht voor advies, begeleiding, overname & ontwikkeling van verontreinigde locaties. Daarnaast fungeren we als kennisbank op het gebied van bodemproblematiek en zijn we gespecialiseerd in subsidie aanvragen met betrekking tot bodemverontreiniging. Onze klanten zijn heel divers: van overheden tot multinationals, MKB’ers en particulieren. Met een klein en creatief team werken we dagelijks vol enthousiasme aan projecten met een bijzonder verhaal.

Wat ons zo anders en bijzonder maakt?
Ons team heeft een heel diverse achtergrond, van (milieu) technisch tot vastgoed, commercie en financieel. En dat maakt dat wel elke dag veel van elkaar leren en onze klanten écht kunnen bieden wat nodig is. We denken net even anders, zo maken we het verschil. En daarnaast zijn we stuk voor stuk enthousiast, we hebben passie voor ons vak en heel veel lol met elkaar.

Wat ga je doen?
Uiteraard kun je niet wachten om aan de slag te gaan met nieuwe en lopende bodemprojecten, saneringen, en locaties die verder bouwrijp gemaakt moeten worden. Heel concreet: je zorgt er samen met ons team voor dat verontreinigde locaties ontwikkelbaar worden of geschikt worden voor verkoop. Hoe we dit voor elkaar krijgen verschilt per locatie, maar het creëren van kansen en bewaken van de kwaliteit staat voorop. Je bent dan ook intensief betrokken bij de uitvoering van de projecten en bent van alles op de hoogte. Als junior bodemadviseur help je mee met het regisseren van saneringsoplossingen in samenwerking met alle stakeholders, het uitzetten van werkzaamheden bij adviesbureaus en aannemers, planning en financiën. Een mooie uitdaging! Het adviseren van klanten op het gebied van bodemonderzoek, (asbest-) sloop- en saneringsoplossingen is dagelijkse kost. Je levert adviezen, saneringsplannen, risico-inventarisaties/evaluaties en voortgangsrapportages. En je gaat geregeld op pad met collega’s, zodat je in de praktijk kan zien waar je het allemaal voor doet.

Wie zoeken wij?
Een sociale, proactieve professional met energie voor tien en liefde voor het vak. Je vindt het fijn om te denken in kansen en oplossingen en stelt je van nature empathisch en pragmatisch op. Daarnaast heb je:

- MBO- HBO- of WO werk- en denkniveau op (milieu) technisch gebied
- Affiniteit met ontwikkeling van vastgoed
- Uitstekende Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid
- Oog voor kwaliteit
- Klantgerichtheid
- Een flexibele instelling

Wij bieden jou..
Uiteraard een goed salaris, maar ook een baan die iedere dag weer anders is. Je kunt je ontwikkelen binnen een brede context van vastgoedtransacties, risicodragend overnemen van saneringsverplichtingen en herontwikkelen van verontreinigde locaties tot bijvoorbeeld woningbouwprojecten. Hiervoor werk je samen met collega’s uit je eigen vakgebied. Maar ook collega’s op het gebied van projectontwikkeling, finance en commercie. Wij bieden je de mogelijkheid om je uren flexibel in te delen en eventueel (deels) vanuit huis te werken. Daarnaast zorgen wij voor coaching en begeleiding, zodat je kunt blijven groeien en ontwikkelen binnen je vak! Tot slot bieden we je een heleboel gezellige collega’s en een hecht team.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel! Spreekt deze veelzijdige functie je aan? Twijfel dan niet en stuur je motivatie en CV vandaag nog naar Steven van Zomeren (s.vanzomeren@s-forward.nl) o.v.v. ‘Vacature bodemadviseur’. Voor vragen of meer informatie mag je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen op 010 269 60 64.

We zien je reactie met veel plezier tegemoet!

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op