Terug
05-11-2021

Stepforward zoekt een COMMERCIEEL PROJECTMANAGER!

Klaar voor jouw toekomst als superheld in het verontreinigd vastgoed? Wij zoeken een (JUNIOR) COMMERCIEEL PROJECTMANAGER die kansen weet te creëren!

 

Kruip jij graag in de huid van de klant en zie jij kansen waar anderen alleen maar risico’s zien? Ben jij de spil tussen opdrachtgever, ons bodem- en commerciële team, overheden en andere projectbetrokkenen? Hou je ervan om te organiseren, heel veel ballen hoog te houden en klanten écht blij te maken door ze (eindelijk) weer perspectief te geven? En durf jij de uitdaging aan om te komen werken bij een club die net even anders is dan anderen en aan de mooiste projecten van Nederland mag werken, zoals Feyenoord City en Nieuw Kralingen Rotterdam? Dan drinken we heel graag een kop koffie met je!

Als (junior) projectmanager van Stepforward werk je binnen een hecht en gedreven team, dat trots is op wat ze met elkaar neerzetten. Je houdt je bezig met alle mogelijke aspecten van proces- en projectmanagement, binnen hele diverse projecten. Je werkt aan allerlei locaties met een uitdaging, binnen en buiten de Randstand, de echte ‘ruwe’ parels. Het is hier nooit saai en de lijnen zijn kort. In deze functie is geen dag hetzelfde waarbij jij als echte spin in het web fungeert.

Wie zijn wij?
Stepforward is een innovatieve en verbindende dienstverlener. Ons doel is om verontreinigde locaties in Nederland weer een zinvolle betekenis te geven. Van een negatieve situatie een positieve maken. Voor alle betrokkenen. Wanneer je iets verder kijkt, zie je namelijk dat verontreinigde locaties juist enorm veel potentie hebben. Je kunt bij ons terecht voor advies, begeleiding, overname & ontwikkeling van verontreinigde locaties. Daarnaast fungeren we als kennisbank op het gebied van bodemproblematiek en zijn we gespecialiseerd in subsidie aanvragen met betrekking tot bodemverontreiniging. Onze klanten zijn heel divers: van overheden tot multinationals, MKB’ers en particulieren. Met een klein en creatief team werken we dagelijks vol enthousiasme aan projecten met een bijzonder verhaal.

Wat ons zo anders en bijzonder maakt?
Ons team heeft een heel diverse achtergrond, van (milieu) technisch tot vastgoed, commercie en financieel. En dat maakt dat we elke dag veel van elkaar leren en onze klanten écht kunnen bieden wat nodig is. We denken net even anders, zo maken we het verschil. We zijn jong (van geest), open en weten van aanpakken. En daarnaast zijn we stuk voor stuk enthousiast, we hebben passie voor ons vak en heel veel lol met elkaar.

Wat ga je doen?
Uiteraard sta je te springen om te werken aan onze nieuwe en lopende projecten. Heel concreet: je zorgt er samen met ons team voor dat verontreinigde locaties ontwikkelbaar worden of geschikt worden voor verkoop. Hoe we dit voor elkaar krijgen verschilt per locatie, maar het creëren van kansen en bewaken van de kwaliteit staat voorop. Je enthousiasme, pragmatische instelling en drive om onze klanten te helpen met dát waar Stepforward voor staat, zorgt voor de juiste basis om (veelal stagnerende) projecten in beweging te krijgen en locaties een nieuwe, duurzame toekomst te geven.

Je bent intensief betrokken in het voortraject, waarbij je geregeld contact hebt met nieuwe en bestaande klanten en voor nieuwe locaties de kansen en mogelijkheden onderzoekt. Je organiseert dat wat nodig is en betrekt de teamleden die samen met jou kunnen zorgen voor een juist voorstel voor onze klanten.

Je weet niet alleen klanten te overtuigen van onze meerwaarde, ook verder in het project ben je intensief betrokken en van alles op de hoogte. Als (junior) projectmanager werk je mee aan creatieve oplossingen voor vastzittende locaties. Zo zoek je samen met je commerciële collega’s naar extra kansen voor het project, met je bodemcollega’s naar de juiste saneringsoplossingen en met onze subsidie experts naar ‘extra’ financiën die een project vlot kunnen trekken. Je trekt samen met onze klanten, veelal ontwikkelaars, op en weet een vertrouwensband op te bouwen. Je verrast onze opdrachtgever met de kansen die voor het project gecreëerd zijn.

Je bewaakt de voortgang van al je projecten en weet precies wat de status is. Je bent zowel intern als extern het aanspreekpunt. Organiseren is op je lijf geschreven en een portie stress is voor jou geen probleem. Het is namelijk hollen en stilstaan in onze wereld, maar met name heel veel hollen. Toch weet jij je hoofd koel te houden en prioriteiten te stellen.

Afhankelijk van jouw ervaring zorgen wij natuurlijk voor een passende in-house training zodat jij je binnen no time verder kan ontwikkelen.

Wie zoeken wij?
Een proactieve, commerciële professional met energie voor tien en liefde voor het vak. Je vindt het fijn om te denken in kansen en oplossingen en stelt je van nature empathisch en pragmatisch op. Daarnaast heb je:

- HBO- of WO werk- en denkniveau op het gebied van commercie / projectmanagement / vastgoed
- Affiniteit met ontwikkeling van vastgoed
- Uitstekende Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid
- Oog voor kwaliteit
- Klantgerichtheid
- Een flexibele instelling
Mocht je twijfelen of je achtergrond bij deze functie past, maar word je toch enthousiast, schroom niet om contact met ons op te nemen. Ons hele team bestaat uit mensen die niet ‘standaard’ zijn en onze functies worden daarop aangepast 😉.

Wij bieden jou..
Natuurlijk een goed salaris, maar ook een baan die iedere dag weer anders is. Je kunt je ontwikkelen binnen een brede context van vastgoedtransacties, risicodragend overnemen van saneringsverplichtingen en herontwikkelen van verontreinigde locaties tot bijvoorbeeld woningbouwprojecten. Wij bieden je de mogelijkheid om je uren flexibel in te delen en eventueel (deels) vanuit huis te werken. Daarnaast zorgen wij voor coaching en begeleiding, zodat je kunt blijven groeien en ontwikkelen binnen je vak! Tot slot bieden we je een heleboel gezellige collega’s en een hecht team. Dit kunnen we natuurlijk mooi opschrijven, maar moet je gewoon ervaren. De Stepforward sfeer is uniek 😊.

Enthousiast geworden? Reageer dan snel!
Spreekt deze veelzijdige functie je aan? Twijfel dan niet en stuur je motivatie en CV vandaag nog naar Steven van Zomeren (s.vanzomeren@s-forward.nl) o.v.v. ‘Vacature projectmanager’. Voor vragen of meer informatie mag je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen op 010 269 60 64.

We zien je reactie met veel plezier tegemoet!Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op