Terug
23-03-2021

Enthousiaste bodemadviseur gezocht!

NIET MEER ALLEEN MET JE KOP IN DE BODEM? 

 

Wij zoeken een ervaren (JUNIOR/MEDIOR) BODEMADVISEUR die denkt in mogelijkheden!

 

Welke plek zou jij graag nieuw leven inblazen? Bij Stepforward zit je als bodemadviseur niet alleen met je hoofd in de bodem, maar denk je actief mee wat de mogelijkheden zijn van een verontreinigde locatie. Je hebt continue contact met verschillende stakeholders en werkt mee aan uitdagende projecten. Denk aan de herontwikkeling van bedrijventerreinen, In deze functie is geen dag hetzelfde. Het is hier nooit saai en de lijnen zijn kort. Wil je je kennis inzetten bij een innovatief bedrijf waar je echt een verschil kunt maken? Dan ontmoeten wij je graag!
 

Als bodemadviseur houd je je bij Stepforward voornamelijk bezig met het coördineren van onze bodem- en bouwrijp projecten. Je bewaakt de kwaliteit, stelt rapporten op, geeft advies, begeleidt het proces en bent intensief betrokken bij de uitvoering van bodemonderzoeken, sloop en saneringen. Een zeer diverse functie waarin jij als echte spin in het web fungeert! 
 

Wie zijn wij? 
Stepforward is een innovatieve en verbindende dienstverlener. Ons doel is om verontreinigde locaties in Nederland weer in een zinvolle betekenis te geven. Van een negatieve situatie een positieve maken. Voor alle betrokkenen. Wanneer je iets verder kijkt, zie je namelijk dat verontreinigde locaties juist enorm veel potentie hebben. Je kunt bij ons terecht voor advies, begeleiding, overname & ontwikkeling van verontreinigde locaties. Daarnaast fungeren we als kennisbank op het gebied van bodemproblematiek en zijn we gespecialiseerd in subsidie aanvragen met betrekking tot bodemverontreiniging. Onze klanten zijn heel divers: van overheden tot multinationals en particulieren. Met een klein en creatief team werken we dagelijks vol enthousiasme aan projecten met een bijzonder verhaal.

 

Wat ga je doen? 
Uiteraard kun je niet wachten om aan de slag te gaan met nieuwe en lopende bodemprojecten, saneringen, en locaties die verder bouwrijp gemaakt moeten worden. Hierin staat voor jou het bewaken van de kwaliteit voorop. Je bent dan ook intensief betrokken bij de uitvoering van de projecten en bent van alles op de hoogte. Als bodemadviseur ben je o.a. verantwoordelijk voor het regisseren van saneringsoplossingen in samenwerking met alle stakeholders, het uitzetten van werkzaamheden bij adviesbureaus en aannemers, planning en financiën. Een mooie uitdaging! Het adviseren van klanten op het gebied van bodemonderzoek, (asbest-) sloop- en saneringsoplossingen is dagelijkse kost. Ook het aanvragen van subsidies behoort tot jouw takenpakket. Je levert adviezen, saneringsplannen, risico-inventarisaties/evaluaties en voortgangsrapportages. Daarnaast verzorg je het overleg met vergunningverlenende overheidsinstanties, technische functionarissen, klanten en andere stakeholders binnen het project.

 

Wie zoeken wij? 
Een sociale, proactieve professional met energie voor tien en liefde voor het vak. Je vindt het fijn om contact te hebben met verschillende stakeholders en stelt je daarbij van nature empathisch en pragmatisch op. Daarnaast heb je:

- HBO- of WO werk- en denkniveau op (milieu) technisch gebied
- Minimaal 1 of 2 jaar werkervaring
- Affiniteit met ontwikkeling van vastgoed
- Commerciële vaardigheden
- Uitstekende Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid
- Oog voor kwaliteit
- Klantgerichtheid
- Een flexibele instelling

 

Wij bieden jou.. 
Uiteraard een goed salaris, maar ook een baan die iedere dag weer anders is. Je kunt je ontwikkelen binnen een brede context van vastgoedtransacties, risicodragend overnemen van saneringsverplichtingen en herontwikkelen van verontreinigde locaties tot bijvoorbeeld woningbouwprojecten. Hiervoor werk je samen met collega’s uit je eigen vakgebied. Maar ook collega’s op het gebied van projectontwikkeling, finance en commercie. Wij bieden je de mogelijkheid om je uren flexibel in te delen en eventueel (deels) vanuit huis te werken. Daarnaast zorgen wij voor coaching en begeleiding, zodat je kunt blijven groeien en ontwikkelen binnen je vak!

 

Enthousiast geworden? Reageer dan snel! 
Spreekt deze veelzijdige functie je aan? Twijfel dan niet en stuur je motivatie en CV vandaag nog naar Steven van Zomeren (info@s-forward.nl) o.v.v. ‘Vacature bodemadviseur’. Voor vragen of meer informatie mag je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen op 010 269 60 64.

 

We zien je reactie met veel plezier tegemoet!

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op