Terug
19-10-2018

Interactieve training 'Bouwen op verontreinigde grond'

Het is een groot succes, onze interactieve training waarbij je alles te weten komt over bouwen op verontreinigde grond. Ideaal voor projectleiders, makelaars en andere professionals die regelmatig te maken hebben met verontreinigd vastgoed. Tijdens onze training krijg je concrete handvatten die direct toegepast kunnen worden. Diverse onderwerpen passeren de revue. Waar let je bijvoorbeeld op als je een bodemverontreiniging beoordeelt? Hoe bepaal je het onderscheid tussen mobiele en immobiele verontreinigingen? Op welke wijze bepaal je globaal de saneringskosten? En wat zijn de voorwaarden om te mogen bouwen op verontreinigde grond?

Je leert alles over soorten verontreinigingssituaties en beoordeling van bodemverontreiniging, wet- en regelgeving, procedures, kosten van saneringen en de meest actuele veiligheid- en kwaliteitseisen.

De training kan in een informele setting binnen het bedrijf worden gerealiseerd, maar leent zich ook uitstekend om als onderdeel van een groter event in te zetten. Bij elkaar duurt de presentatie circa 1,5 uur. Gegeven door onze bodemexpert Joost van Schijndel.

Interesse in zo’n leuke, leerzame training en wil je eerst wat meer informatie ontvangen? Of heb je een idee waar je onze training in kunt zetten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We bespreken graag de mogelijkheden om de training zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw onderneming en/of event.

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op