Terug
19-10-2018

Hello world.

Als je ons volgt op social media heb je er al een klein voorproefje van gezien en nu is het eindelijk zover. Onze nieuwe website is live! Na maanden bikkelen zijn we erg trots op het eindresultaat. We hebben niet alleen de website aangepakt, maar ook onze complete huisstijl een boost gegeven zodat deze nu volledig past bij onze visie en dienstverlening.

Perspectief voor iedereen – een visie waar wij compleet achter staan. Als onderneming willen wij verontreinigde locaties weer uitzicht bieden, door samen de bodem een duurzame bestemming te geven. Gezamenlijk denken we niet in problemen, maar in oplossingen. Door maatwerk te leveren helpen we vastzittende situaties vooruit.

We zijn als bedrijf snel gegroeid, wat ervoor zorgt dat je continue je dienstverlening aan het optimaliseren bent. Waar hebben onze klanten het meeste behoefte aan, welke ondersteuning willen wij bieden en welke diensten passen hierbij? Door antwoorden te vinden op deze vragen hebben we scherpe keuzes kunnen maken die het DNA van Stepforward ten volste weergeven. Daarnaast vinden we het heel belangrijk om een stukje van onszelf te laten zien, zodat je je ook online snel bij ons op je gemak voelt.
 

We nodigen je van harte uit om onze nieuwe plek in de digitale wereld te bekijken en ervaren op http://s-forward.nl. Laat je weten wat je ervan vindt?

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op