Terug
11-05-2020

Natuurlijk is Stepforward er ook voor corporaties!

De huidige uitdagingen in onze maatschappij lijken voorlopig geen effect te hebben op de ontwikkeling van nieuwbouw. Sterker nog, volgens onderzoek van Capital Value (04-2020) geven corporaties aan juist in deze tijd kansen te zien. Crisis? Welke crisis? That’s te spirit en daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Want kansen zien kunnen wij als geen ander.

Afkoop risico's
Wij maken verontreinigde locaties weer ontwikkelbaar en kunnen hierbij een belangrijke bijdrage leveren aan de optimalisatie van het beoogde doel. Om risico’s te minimaliseren en de haalbaarheid te vergroten, kunnen wij naast het geven van uitgebreid advies, ook heel praktisch de sanering, sloop of zelfs de gehele locatie afkopen. Dit houdt in dat wij de beschikking overnemen, waardoor alle risico’s omtrent de sanering bij ons komen te liggen. Ook in de toekomst. Over kansen grijpen gesproken…!

 

Transformatie woningen
Moeten er juist woningen uit het huidige bestand worden getransformeerd tot nieuwe, gasloze woningen? Flinke uitdagingen waar vaak uitgebreide sloop- en/of saneringswerkzaamheden bij komen kijken. In dit soort trajecten kunnen de specialisten van Stepforward van onschatbare toegevoegde waarde zijn. 

 

Meer weten? 

Werkzaam bij een corporatie en wil je meer weten over onze dienstverlening? Of heb je direct een locatie waarbij je onze hulp goed kunt gebruiken? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Dan plannen we graag een gesprek met je in!

 

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op