Terug
21-10-2019

Meet the Steppers: Nina Thurm

Wie zijn de mensen achter Stepforward? Wat drijft onze Steppers en hoe leuk is het eigenlijk om te werken voor zo’n jonge onderneming? De komende weken leren jullie ons team nog beter kennen. We trappen af met Nina, onze junior projectmanager.

Nina, je bent als een van de laatste aangesloten bij het team. Wat doe jij precies bij Stepforward?
Klopt, ik ben nu bijna een jaar werkzaam binnen het bedrijf. Op mijn visitekaartje staat dat ik junior projectmanager ben, maar mijn werkzaamheden zijn eigenlijk heel divers. Op het moment focus ik mij bijvoorbeeld ook op de communicatie en marketing. Ik verdiep mij steeds meer in de ontwikkelkant van de projecten, hier leer ik nog iedere dag over. Daarnaast ondersteun ik onze officemanager met allerhande werkzaamheden en houd ik het overzicht van alle projecten. Dat zijn er namelijk nogal wat; momenteel over de 400!

Wat is jouw achtergrond, heb je studies gedaan in deze richting en heb je nog ergens anders gewerkt?
Ik heb een International bachelor studie Communicatie en Media afgerond. Daarna ging ik aan de slag als eventmanager bij Deloitte. Aan het einde van mijn projectperiode besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Et voila, toen kwam Stepforward op mijn pad!

Hoe ziet jouw werkdag er in het kort uit? Ben je veel op kantoor of juist niet?
Ik ben fulltime werkzaam op kantoor. Heel fijn, want daardoor heb ik in een korte periode veel van onze relaties leren kennen. Elke dag is hier anders. Eigenlijk ben ik continue andere werkzaamheden aan het uitvoeren. Er is zoveel afwisseling. Ook heb ik dagelijks veel contact met onze klanten en werk ik veel samen met mijn collega’s. Uiteraard zijn er ook wel wat onderdelen die standaard bij mijn werk horen, maar het gaat erom wat prioriteit heeft. Iedere keer leer ik weer nieuwe dingen.

Wat maakt het werken bij Stepforward zo leuk en uitdagend?
Binnen ons team heeft iedereen zijn eigen rol, die even belangrijk is als onderdeel in de schakel. Dat zorgt voor balans en een leuke dynamiek. Ook al heeft iedereen zijn eigen expertise en achtergrond, alle neuzen staan dezelfde kant op. Of ze nou een enkele dag of vijf dagen in de week op kantoor werken. We zetten ons samen in voor een gemeenschappelijk doel: Nederland een stukje schoner maken.

Heb je nog toekomstdromen?
Ik wil nog veel meer leren over de ontwikkelingskant van onze projecten. En het lijkt me fantastisch om te leren wat mensen in een ander werkgebied doen. Wat ik ontzettend gaaf vind, is om van begin tot eind betrokken te zijn bij een project. Zodat je echt iets tot stand ziet komen. Dat maakt je zo trots. Het gevoel: ‘hier heb ik aan meegewerkt’, dat verveelt denk ik nooit. Tenslotte wil ik ooit in mijn leven nog een keer naar Machu Picchu en Zuid-Afrika. Dromen genoeg!

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op