Terug
15-12-2022

Manifest Stepforward

DOING THE RIGHT THING IS GOOD FOR BUSINESS, BUT THAT'S NOT WHY WE DO IT. WE DOT IT BECAUSE IT'S THE RIGHT THING TO DO

Stepforward gelooft in een betere wereld. Een wereld waarin verontreinigde locaties niet waardeloos zijn, maar een nieuwe toekomst verdienen. Door deze locaties een nuttige bestemming te geven, geven we onze aarde een stukje schoner door aan de volgende generatie.

 

Het manifest van Stepforward heeft als doel om verontreinigde locaties breder onder de aandacht te brengen als mogelijke oplossing in de woningopgave. We willen Nederland echt een stukje schoner achterlaten en toekomstige generaties niet achterlaten met erfenissen in de bodem.

Met het manifest willen we deze boodschap maatschappelijk bekender laten worden. We kunnen dit niet alleen, maar hebben onze partners nodig om deze boodschap te ondersteunen en verder te verspreiden. Samen zijn we sterker.

Hoe kun je meedoen?

Zie jij ook kansen voor verontreinigde locaties in het oplossen van onze woningopgave? En wil je samen met ons de krachten bundelen om Nederland een stukje schoner te maken? Dan nodigen we je van harte uit om jouw bedrijfslogo of persoonlijke handtekening onder het manifest te zetten. 

Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over het manifest en onze ideëen. Wil je gelijk je logo onder ons manifest plaatsen? Dat is helemaal te gek! Bel ons op 010 269 6064 of mail ons op info@s-forward.nl dan en we gaan aan de slag. 

SAMEN ZETTEN WE 'THE NEXT STEP' NAAR EEN DUURZAMER EN SCHONER NEDERLAND

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op