Terug
23-08-2018

Lunchlezingen Stepforward

Wij vinden kennisdeling belangrijk en vinden ook dat heel de wereld, of in ieder geval heel Nederland, moet weten wat een ongelooflijke kansen een vervuild perceel kan bieden. Een lunchlezing van Stepforward is dan ook altijd kosteloos. In de huidige maatschappij speelt het milieu een steeds belangrijkere rol. We willen weten waar onze producten vandaan komen en kennen het belang van schone grond. Een bodemverontreiniging heeft dan ook een grote negatieve lading en stuit op veel weerstand. Logisch. Als wij je vertellen dat er in Nederland zo’n 250.000 verontreinigde locaties zijn, begrijp je hoeveel negativiteit dit meebrengt voor duizenden particulieren, maar ook bedrijven en overheid. Stepforward heeft zich als doel gesteld om deze negatieve situaties weer positief te maken. Door daadwerkelijke uitvoering van projecten, maar ook te fungeren als kennisbank op het gebied van bodemproblemen én oplossingen.

Onze lunchlezingen zijn volledig gewijd aan het delen van kennis en bevatten nagenoeg geen commerciële inhoud. Aan de hand van praktische voorbeelden laat de consultant van Stepforward tijdens de presentatie zien waar mogelijkheden en kansen liggen. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn bijvoorbeeld de ontwikkelingsmogelijkheden en financierbaarheid van verontreinigde grond. De presentaties zijn altijd zoveel mogelijk toegespitst op jouw bedrijf of dienstverlening. Er is daarnaast voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Heb je interesse in zo’n praktische lunchlezing of wil je hier eerst wat meer informatie over ontvangen? Wil je misschien liever een ontbijtlezing of een heel ander moment op de dag? Neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking. We vertellen je graag wat je precies kunt verwachten en plannen indien gewenst direct een lezing in.

 

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op