Terug
10-03-2017

Heijmans en Stepforward vullen elkaar aan

Wie kent Heijmans niet? Deze beursgenoteerde onderneming is actief in het vastgoed, de woningbouw, utiliteitsbouw en infrasector. Sinds donderdag 9 maart zijn zij echter partner van Stepforward! De inkt is nog vers, maar de ambities groot. Door te sturen op een integrale aanpak en de kwaliteit van de uitvoering bieden Heijmans en Stepforward toegevoegde waarde aan projecten met complexe bodemproblematiek.

Heijmans is sinds eind jaren ’80 actief in de saneringsbranche en geldt hierin als echte autoriteit. Het bedrijf is actief in Nederland. Arno Peene (projectmanager / bodemspecialist Heijmans) is enthousiast over de samenwerking: “Het initiatief van Stepforward is positief, het sluit aan op de vraag uit de markt De onderneming heeft in korte tijd al bewezen van waarde te zijn binnen saneringstrajecten. Er is enorm veel kennis en kunde in huis.  en ze begeven zich aan de ontwikkelingskant. We kunnen elkaar aanvullen.”

Stefan Wemmenhove (directeur Stepforward) kan dit laatste alleen maar bevestigen. “Door de samenwerking met bedrijven zoals Heijmans, kunnen wij kwaliteit garanderen en wordt het vertrouwen versterkt. Een goede, integrale aanpak laat de slagingskans van een project enorm toenemen. En dat is goed nieuws voor klanten, want uiteindelijk gaat het altijd om mensen. Tegelijkertijd wordt een maatschappelijk probleem op deze manier opgelost. Met nog 250.000 verontreinigde locaties in Nederland is de urgentie hoog. Onze bodem moet schoner!” 

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op