Terug
19-05-2022

Een interview met projectassistente Denise van der Blom

Ze kwam binnen als tijdelijke officemanager gedurende een zwangerschapsverlof, maar is daarna niet meer weggegaan. Sterker nog, Stepforward inspireerde Denise om weer een studie op te pakken. Naast haar baan als projectassistente, volgt zij nu een voltijdstudie Ruimtelijke Ontwikkeling op de Hogeschool Rotterdam. 

 

Wat gaaf dat je weer een studie op hebt gepakt, Denise! Hoe bevalt de combinatie van werken en leren?
 

Ik wist al een tijdje niet goed ik nog wilde studeren of lekker blijven werken. Tijdens het zwangerschapsverlof van officemanager Larissa, nam ik haar taken waar. In deze periode ben ik weer helemaal geïnspireerd en heb na deze maanden besloten om een studie op te pakken. Dit is Ruimtelijke Ontwikkeling geworden op de Hogeschool Rotterdam. Een keuze die uitermate goed bij mij past! Extra leuk dat ik door deze studie ook bij Stepforward kon blijven plakken. Ik volg nu een voltijd studie en werk 1,5 tot 2 dagen in de week op kantoor als projectassistente. 

 

Klinkt goed! Met welk project ben je nu druk bezig?
 

Ik ben nu voornamelijk betrokken bij het project Ruigenhil in Alblasserdam. Dit is een veelomvattend project dat alle facetten van onze dienstverlening raakt. De locatie van circa 360.000 m2 waarop een voormalige staalfabriek gevestigd was, wordt nu ontwikkeld tot modern bedrijventerrein.  Mijn werkzaamheden hebben met name betrekkening op  de woningen en de bewoners die aan de rand van dit terrein staan en wonen. We hebben een intensieve samenwerking met de gemeente Alblasserdam waar ik uitvoerig bij betrokken ben. Samen met enkele collega’s vormen wij een mooi team dat ervoor zorgt dat het gehele proces in goede banen wordt geleid. Mijn rol zit voornamelijk in het meedenken en notuleren van vergaderingen en gesprekken, vastleggen van documentatie en archiveren. 

 

Wat interessant! 

 

Jazeker, dit project sluit zo goed aan bij mijn opleiding. Dat maakt het extra leuk om hieraan mee te mogen werken. Hoe pak je een gebied nou aan, wat heb je nodig om bewoners en mensen in de wijk mee te laten bewegen in je plan. Maar ook hoe je zelf ideeën in het gebied tot stand brengt. In deze casus kan ik zowel vanuit het bedrijf als uit de gemeente meekijken. Dat maakt het iedere dag weer verrassend en leerzaam. Voorlopig ben ik hier nog lang niet uitgekeken!

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op