Terug
07-08-2020

Een ENTHOUSIASTE PROJECTLEIDER (32-40 uur) gezocht

Welke plek zou jij graag nieuw leven inblazen? Bij Stepforward zit je als projectleider nooit stil, maar denk je actief mee wat de mogelijkheden zijn van een verontreinigde locatie. Je hebt continue contact met verschillende stakeholders en werkt aan de meest spraakmakende projecten. In deze functie is geen dag hetzelfde. Het is hier nooit saai en de lijnen zijn kort. Wil je je kennis inzetten bij een innovatief bedrijf waar je echt een verschil kunt maken? Dan ontmoeten wij je graag!
 

Als projectleider houd je je bij Stepforward voornamelijk bezig met het coördineren van onze bodem- en bouwrijp projecten. Je bent betrokken bij het gehele proces op creatief, commercieel en technisch vlak. Jij zorgt onder andere dat de juiste stappen binnen het proces worden genomen, bewaakt de kwaliteit, organiseert dat de juiste mensen en partijen worden betrokken en bovenal: je zorgt dat onze klanten écht geholpen worden. 
 

Wie zijn wij? 
Stepforward is een innovatieve en verbindende dienstverlener. Ons doel is om verontreinigde locaties in Nederland weer in een zinvolle betekenis te geven. Van een negatieve situatie een positieve maken. Voor alle betrokkenen. Wanneer je iets verder kijkt, zie je namelijk dat verontreinigde locaties juist enorm veel potentie hebben. Je kunt bij ons terecht voor advies, begeleiding, overname & ontwikkeling van verontreinigde locaties. Daarnaast fungeren we als kennisbank op het gebied van bodemproblematiek en zijn we gespecialiseerd in subsidie aanvragen met betrekking tot bodemverontreiniging. Onze klanten zijn heel divers: van overheden tot multinationals en particulieren. Met een klein en creatief team werken we dagelijks vol enthousiasme aan projecten met een bijzonder verhaal.

 

Wat ga je doen? 
Uiteraard kun je niet wachten om aan de slag te gaan met nieuwe en lopende projecten en locaties die verder bouwrijp gemaakt moeten worden. Hierin staat voor jou het bewaken van de kwaliteit voorop. Je bent dan ook intensief betrokken bij de uitvoering van de projecten en bent van alles op de hoogte. Als projectleider ben je o.a. verantwoordelijk voor het regisseren van projecten in samenwerking met alle stakeholders, het uitzetten van werkzaamheden bij adviesbureaus en aannemers, planning en financiën. Een mooie uitdaging! 

 

Wie zoeken wij? 
Een enthousiaste, sociale, initiatiefrijke professional met lekker veel energie. Organiseren zit je in de genen. Je weet wat er speelt, houdt overzicht en weet van een probleem of risico een kans te maken. Daarnaast heb je:

- HBO- of WO werk- en denkniveau op (milieu) technisch gebied en/of bouwkundig gebied
- Affiniteit met vastgoedontwikkeling
- Commerciële vaardigheden
- Uitstekende Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid
- Je weet van aanpakken, bent positief ingesteld en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Je kan je goed verplaatsen in anderen. Je weet mensen te motiveren en inspireren. 
- Je bent een echte teamplayer, maar kan ook prima zelfstandig een project begeleiden.
- Tenslotte ben je aardig flexibel, want bij Stepforward is geen dag hetzelfde. Wij denken net een beetje anders dan anderen en hebben een gezonde dosis ambitie. 

 

Wij bieden jou.. 
Uiteraard een goed salaris, maar ook een baan die iedere dag weer anders is. Je kunt je ontwikkelen binnen een brede context van vastgoedtransacties, risicodragend overnemen van saneringsverplichtingen en herontwikkelen van verontreinigde locaties tot bijvoorbeeld woningbouwprojecten. Hiervoor werk je samen met collega’s uit je eigen vakgebied. Maar ook collega’s op het gebied van bodem, projectontwikkeling, finance en commercie. Wij bieden je de mogelijkheid om je uren flexibel in te delen en eventueel (deels) vanuit huis te werken. Daarnaast zorgen wij voor coaching en begeleiding, zodat je kunt blijven groeien en ontwikkelen binnen je vak!

 

Enthousiast geworden? Reageer dan snel! 

Mocht je enthousiast zijn over deze functie, maar twijfel je of je kwalificaties helemaal aansluiten? Schroom niet om contact op te nemen. Wij komen heel graag in contact met ambitieuze mensen die passend zijn binnen ons team. Enthousiasme is een eerste vereiste, over de rest kunnen we altijd praten!

Spreekt deze veelzijdige functie je aan? Twijfel dan niet en stuur je motivatie en CV vandaag nog naar Steven van Zomeren (info@s-forward.nl) o.v.v. ‘Vacature bodemadviseur’. Voor vragen of meer informatie mag je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen op 010 269 60 64.


We zien je reactie met veel plezier tegemoet!

Meer weten over Stepforward of heb je een vraag?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord! 

Neem contact met ons op