ACTUEEL NIEUWS

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws rondom ontwikkelingen in de bodemwereld, de ontwikkelingsbranche en ons bedrijf. Never a dull moment! 

07-06-2022

Een interview met senior bodemadviseur Arjan Bleesing

Wanneer je met Arjan begint te praten over zijn werk bij Stepforward, raakt hij bijna niet meer uitgepraat. Gelukkig kan je ook niet anders dan met een glimlach naar zijn verhalen luisteren. Vanaf het moment dat hij op Linkedin voorbij zag komen dat hier een vacature vrij was, heeft hij zich geen dag meer verveeld. De lijst met projecten waar hij momenteel aan werkt is indrukwekkend lang. Het plezier in wat hij doet absoluut aanstekelijk. Maak kennis met onze senior bodemadviseur Arjan!

19-05-2022

Een interview met projectassistente Denise van der Blom

Ze kwam binnen als tijdelijke officemanager gedurende een zwangerschapsverlof, maar is daarna niet meer weggegaan. Sterker nog, Stepforward inspireerde Denise om weer een studie op te pakken. Naast haar baan als projectassistente, volgt zij nu een voltijdstudie Ruimtelijke Ontwikkeling op de Hogeschool Rotterdam.

17-05-2022

Wil jij werken aan de mooiste projecten van Nederland?

Stepforward groeit maar door! Wij zijn op zoek naar een bodemadviseur die niet alleen met z'n koppie in de bodem wil zitten, maar denkt in mogelijkheden van verontreinigd vastgoed. Kom jij ons gezellige team versterken?

Met veel plezier werken wij samen met

verschillende toonaangevende bedrijven die het verschil maken waaronder:
Bouhuisen
Rabobank
Provincie Noord Holland
Provincie Zuid Holland
Gemeente Alblasserdam
Gemeente Zwijndrecht
Gemeente Hendrik Ido Ambacht
DCMR
Rijksvastgoedbedrijf
Kolpa Makelaars
Q Makelaars
Antea Group
Tritium
Provincie Noord-Brabant
BK Ingenieurs
Vastgoedprofs
Whoonapart
Vastbouw
De Langen & Van Den Berg
Dudok Groep
ABB Bouwgroep
Van Omme & De Groot
Trebbe
VORM
RPS
Heijmans
Bodembeheer Nederland
HD
Greensoil