ACTUEEL NIEUWS

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws rondom ontwikkelingen in de bodemwereld, de ontwikkelingsbranche en ons bedrijf. Never a dull moment! 

09-11-2022

Stepforward maakt verontreinigde locaties weer ontwikkelbaar

Onze directeur Stefan Wemmenhove, had een interview met Scobe Academy. Over wat ons uniek maakt, hoe je een goed risicoprofiel maakt en wat de problemen in Nederland zijn op het gebied van verontreinigde locaties. 

01-09-2022

Een interview met projectcoördinator Eric van Zomeren

Nog geen jaar in dienst en jezelf al onmisbaar maken binnen een team. Dat is een kunst op zichzelf, maar Eric van Zomeren draait hier zijn hand niet voor om. Als projectcoördinator bij Stepforward voelt hij zich helemaal op zijn plek. En dat is zichtbaar. In de uitvoering van zijn werk, de bevlogenheid waarmee hij hierover vertelt en mate waarin hij geliefd is door zijn collega’s. Meet Eric!

07-06-2022

Een interview met senior bodemadviseur Arjan Bleesing

Wanneer je met Arjan begint te praten over zijn werk bij Stepforward, raakt hij bijna niet meer uitgepraat. Gelukkig kan je ook niet anders dan met een glimlach naar zijn verhalen luisteren. Vanaf het moment dat hij op Linkedin voorbij zag komen dat hier een vacature vrij was, heeft hij zich geen dag meer verveeld. De lijst met projecten waar hij momenteel aan werkt is indrukwekkend lang. Het plezier in wat hij doet absoluut aanstekelijk. Maak kennis met onze senior bodemadviseur Arjan!

Met veel plezier werken wij samen met

verschillende toonaangevende bedrijven die het verschil maken waaronder:
Bouhuisen
Rabobank
Provincie Noord Holland
Provincie Zuid Holland
Gemeente Alblasserdam
Gemeente Zwijndrecht
Gemeente Hendrik Ido Ambacht
DCMR
Rijksvastgoedbedrijf
Kolpa Makelaars
Q Makelaars
Antea Group
Tritium
Provincie Noord-Brabant
BK Ingenieurs
Vastgoedprofs
Whoonapart
Vastbouw
De Langen & Van Den Berg
Dudok Groep
ABB Bouwgroep
Van Omme & De Groot
Trebbe
VORM
RPS
Heijmans
Bodembeheer Nederland
HD
Greensoil