ACTUEEL NIEUWS

Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws rondom ontwikkelingen in de bodemwereld, de ontwikkelingsbranche en ons bedrijf. Never a dull moment! 

10-10-2023

Heb je onze nieuwe video al gezien?

In samenwerking met Meet Media maakten we een video waarin we onze aangescherpte visie en missie presenteren. ARE YOU IN?

21-04-2023

Maak nu nog gebruik van de Bedrijvenregeling!

Ontwikkelaars, let op! Wil je een aanvraag indienen voor een financiële bijdrage waarmee een verontreinigde locatie vlot kan worden getrokken? Helaas stopt de regeling omtrent deze bijdrages per 01-01-2024.

10-04-2023

Consortium onderzoekt ontwikkeling IBC locaties

Het is inmiddels wel bekend dat er een groot aantal locaties in Nederland flink verontreinigd zijn. Denk aan gemeentelijke vuilstortlocaties die door heel het land verspreid liggen, maar zo zijn er nog talloze ander voorbeelden te noemen met een permanente verontreiniging. Voor dit type locaties bleek het niet mogelijk om deze volledig te saneren in verband met technische of financiële factoren. Deze verontreinigingen worden met zogenaamde ‘nazorgmaatregelen’, zoals damwanden, grondwateronttrekkingen en/of monitoring, op hun plaats gehouden.

Met veel plezier werken wij samen met